Виномір цукромір
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Виномер — прилад призначений для визначення концентрації спирту в готовому не кріпленому вині, а також для вимірювання процентного вмісту цукру в сиропах, фруктових соках, бразі, винах та інших водних розчинах.
Переваги винара-сахаромера:
Дає змогу швидко та якісно визначати готовність браги (завдяки виміру частки цукру в суслі на різних етапах приготування) і міцність слабоалкогольних напоїв.
Ця модель має дві шкали, що дають змогу виміряти процентний вміст спирту та цукру.
Виготовлений з екологічних, безпечних матеріалів.
Дуже легкий і компактний, не займає багато місця під час зберігання.
Примітка:
Перед застосуванням сполосніть виномір теплою водою. Пориньте прилад у посудину з брагою/вином. Виномер має плавати вільно та не торкатися стінок посудини.
*Для отримання найточніших показань, температура сусла має бути +20 °C.